Svt ann linde

Ann Linde (S) blir rådgivare åt Apple – med restriktioner

Ann Linde (S) blir rådgivare åt Apple – med restriktioner | SVT Nyheter

för 6 dagar sedan — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Tidigare utrikesministern Ann Linde (S) har blivit erbjuden att bli rådgivare inom Apple Inc., rapporterar politiksajten Altinget. Men Karensnämnden ger Linde ämnesrestriktioner på grund av sin insyn i svensk politik och i sakfrågor ”som inte är tillgängliga för en bredare krets”.

Linde: Finland kommer troligen gå med i Nato – SVT Nyheter

Linde: Finland kommer troligen gå med i Nato | SVT Nyheter

1 maj 2022 — Finland kommer med största sannolikhet att gå med i Nato, det säger Sveriges utrikesminister Ann Linde (S) i SVT:s Agenda.

Finland kommer med största sannolikhet att gå med i Nato, det säger Sveriges utrikesminister Ann Linde (S) i SVT:s Agenda.– Det tror jag att man kan säga ganska säkert.

Ann Linde: ”Fortsätter arbeta under högtryck” – SVT Nyheter

Ann Linde: ”Fortsätter arbeta under högtryck” | SVT Nyheter

6 okt. 2022 — Ann Linde säger att bedömningen är att Sverige befinner sig i det allvarligaste säkerhetspolitiska läget sedan början av 1980-talet.

Säkerhetspolitiska rådet har på onsdagen haft ytterligare ett möte med anledning av Nord Stream- läckorna i Östersjön.– Vi fortsätter att arbeta under högtryck för att reda ut vad det är som har skett och vilka konsekvenser det får, säger utrikesminister Ann Linde (S).

Här skriver Ann Linde under Sveriges Natoansökan

Här skriver Ann Linde under Sveriges Natoansökan | SVT Nyheter

17 maj 2022 — En svensk Natoansökan har undertecknats av utrikesminister Ann Linde (S). – Det känns stort och allvarstyngt, sa utrikesministern kort efter …

En svensk Natoansökan har undertecknats av utrikesminister Ann Linde (S).– Det känns stort och allvarstyngt, sa utrikesministern kort efter underskriften.

Efter Natoansökan – Ann Linde presenterar regeringens nya …

Efter Natoansökan – Ann Linde presenterar regeringens nya utrikespolitik | SVT Nyheter

10 juni 2022 — Det meddelade utrikesminister Ann Linde (S) som på fredagen presenterade regeringens nya utrikespolitiska deklaration.

Sverige lovar att bidra till hela Natos säkerhet, inklusive Turkiets. Det meddelade utrikesminister Ann Linde (S) som på fredagen presenterade regeringens nya utrikespolitiska deklaration.– Rysslands krig har fundamentalt förändrat säkerhetsläget.

Linde (S) om Nato: ”Behöver agera snabbt” – SVT Nyheter

Linde (S) om Nato: ”Behöver agera snabbt” | SVT Nyheter

29 apr. 2022 — Sverige och Finland måste agera snabbt i Natofrågan. Det konstaterar utrikesminister Ann Linde (S) efter en säkerhetspolitisk överläggning i …

Sverige och Finland måste agera snabbt i Natofrågan. Det konstaterar utrikesminister Ann Linde (S) efter en säkerhetspolitisk överläggning i Helsingfors. – Vad beslutet än blir, så är det en sårbarhet just nu, säger hon.

Här är utrikesminister Lindes brev till Natochefen – SVT Nyheter

Här är utrikesminister Lindes brev till Natochefen | SVT Nyheter

13 juli 2022 — Det skriver utrikesminister Ann Linde (S) i ett brev till Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg, som SVT tagit del av. Tisdagen den 5 juli …

”Sverige accepterar Natos inställning till säkerhet och försvar, vilket inkluderar den avgörande roll som kärnvapen spelar.”Det skriver utrikesminister Ann Linde (S) i ett brev till Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg, som SVT tagit del av.

Har inte nått en lösning med Turkiet om Nato – SVT Nyheter

Utrikesminister Ann Linde: Har inte nått en lösning med Turkiet om Nato | SVT Nyheter

15 maj 2022 — Sveriges utrikesminister Ann Linde träffade under lördagskvällen sin turkiske motsvarighet för att diskutera en eventuell Natoansökan.

Sveriges utrikesminister Ann Linde träffade under lördagskvällen sin turkiske motsvarighet för att diskutera en eventuell Natoansökan.Enligt Linde nåddes ingen lösning och de två länderna har enats om att låta sina respektive diplomater fortsätta förhandlingarna.

Ann Linde (S) dementerar svenskt beslut i Nato-frågan

Ann Linde (S) dementerar svenskt beslut i Nato-frågan | SVT Nyheter

20 apr. 2022 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Utrikesminister Ann Linde (S) tillbakavisar nu uppgifterna om att regeringen redan bestämt sig gällande svenskt Nato-medlemskap.

Ann Linde (S): USA redo att ge säkerhetsförsäkringar

Ann Linde (S): USA redo att ge säkerhetsförsäkringar | SVT Nyheter

4 maj 2022 — Det finns ett stort intresse på USA:s sida för att Sverige och Finland går med i Nato, säger utrikesminister Ann Linde (S) till SVT.

USA är redo att ge säkerhetsförsäkringar till Sverige under en eventuell ansökningsprocess till Nato. Det beskedet ger Ann Linde (S) efter mötet med USA:s utrikesminister Antony Blinken idag.– Jag kan naturligtvis inte gå in på detaljer, säger Linde i Aktuellt.

Keywords: svt ann linde