Kromfärg biltema

Effektspray, Krom – Biltema.se

Snabbtorkande färg som ger ett kromliknande utseende. För användning på trä och metall, målad eller omålad yta. Fungerar som sin egen primer.

Effektspray, Krom

Silverkrom, 400 ml – Biltema.se

Snabbtorkande färg som ger ett kromliknande utseende. Kan användas på trä och metall, målad eller omålad yta och fungerar som sin egen primer.

Silverkrom, 400 ml

Kromsilver, 400 ml – Biltema.se

4 nov. 2008 — Biltemas kromfärg är säkert bra till mycket. Men funkar tyvärr dåligt som bling bling faktor. Den är inte gjord för att användas på utsidan …

Snabbtorkande färg som ger ett kromliknande utseende. Kan användas på trä och metall, målad eller omålad yta och fungerar som sin egen primer. Kan ej överlackas. Färgen är endast avsedd för dekoration, tål ej beröring. Bör ej användas på fälgar.

Krom färg på burk, ska måla plast detaljer i krom. Biltemas …

Krom färg på burk, ska måla plast detaljer i krom. Biltemas kromfärg ?? – Sidan 1 – Garaget

Ger krom-/silvereffekt åt t.ex. maskiner, verktyg eller karossdetaljer. Vidare torkar den snabbt och ger en metallglans med hög reflexförmåga.

Detta är en forumtråd från Garaget

Sprayfärg | Ger krom-/silvereffekt | Hagmans – Jula

Sprayfärg | Ger krom-/silvereffekt | Hagmans | Jula

29 apr. 2005 — Hej funderar på att spraya ett par detaljer med biltemas “krom” sprayfärg. Men jag behöver en lite tåligare yta och därför undrar jag om det …

Ger krom-/silvereffekt åt t.ex. maskiner, verktyg eller karossdetaljer. Vidare torkar den snabbt och ger en metallglans med hög reflexförmåga.

Får man bra resultat med biltema färg? Lackar om fronten

Lacka över biltemas krom färg?

Hej funderar på att spraya ett par detaljer med biltemas “krom” sprayfärg. Men jag behöver en lite tåligare yta och därför undrar jag om det går att klarlacka över den eller om kromfärgen förstörs. Testade för länge sedan med en annan kromfärg på burk och sedan lacka på och det funkade inte alls. Ngn. som vet ?

Kromfärg prosol – Spraymålning av träram. – YouTube

Paintpro.se – Kromfärg från Prosol.

Kromfärg / silverfärg till dekorativ målning av exempelvis möbler, telefonskal, plastdetaljer, snickerier. Ger ett kromat utseende.

Keywords: kromfärg biltema, biltema kromfärg