Bauhaus: Hemleverans, Öppettider i Mora, Sundsvall och Bromma

Välkommen till Bauhaus – din pålitliga partner för allt inom bygg och trädgård! Med flera praktiska tjänster, inklusive hemleverans och generösa öppettider på våra butiker runt om i landet, finns vi här för att underlätta dina projekt och göra det enkelt att förverkliga dina byggdrömmar.

Hemleverans

En av de mest uppskattade tjänsterna vi erbjuder på Bauhaus är möjligheten till hemleverans. Att transportera stora och tunga byggmaterial kan vara besvärligt och tidskrävande, men med vår hemleverans får du en enkel och smidig lösning. Vi levererar din beställning direkt till din dörr, vilket sparar både tid och energi.

För att ta del av vår hemleverans väljer du helt enkelt den produkt eller de produkter du önskar köpa och väljer “hemleverans” som alternativ vid kassan. Därefter kan du ange leveransadress och övriga detaljer för att slutföra din beställning. Vår snabba och pålitliga leveransservice ser till att dina varor når dig inom kort tid.

Öppettider i Mora

Vår butik i Mora har generösa öppettider för att passa dina behov. Oavsett om du behöver byggmaterial, verktyg eller trädgårdsprodukter, är vi här för att hjälpa dig. Våra öppettider i Mora är som följer:

Måndag – fredag: 07:00 – 19:00

Lördag – söndag: 09:00 – 17:00

Kom och besök vår butik i Mora och upptäck vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter till överkomliga priser. Vår kunniga personal finns alltid tillgänglig för att ge råd och hjälpa dig med dina projekt.

Öppettider i Sundsvall

Om du befinner dig i Sundsvall har du även möjlighet att besöka vår Bauhaus-butik där. Våra öppettider i Sundsvall är följande:

Måndag – fredag: 07:00 – 19:00

Lördag – söndag: 09:00 – 17:00

Kom och inspireras av våra produktutställningar och utforska vårt breda sortiment i en trevlig atmosfär. Vår personal finns alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och hjälpa dig hitta rätt produkter för dina projekt.

Närmaste Bauhaus

Om du inte befinner dig i Mora eller Sundsvall, oroa dig inte. Vi har flera butiker runt om i Sverige för att ge dig tillgång till vårt sortiment. För att hitta närmaste Bauhaus-butik till dig, kan du använda vår hemsida där vi har en praktisk butikslokaliseringsfunktion.

Genom att ange din plats kan du snabbt få fram information om den närmaste butiken inklusive kontaktuppgifter och öppettider. Ta del av våra kvalitetsprodukter och personliga service genom att besöka din närmaste Bauhaus-butik.

Öppettider i Bromma

Om du bor i eller i närheten av Bromma har du tur, eftersom vi har en butik där också. Våra öppettider i Bromma är som följer:

Måndag – fredag: 07:00 – 19:00

Lördag – söndag: 09:00 – 17:00

Kom och besök vår butik i Bromma för att utforska vårt stora utbud av bygg- och trädgårdsprodukter. Oavsett om du är en professionell hantverkare eller en ivrig hemmafixare, har vi allt du behöver för att göra dina projekt till verklighet.

Välkommen till Bauhaus – din pålitliga partner för kvalitetsprodukter, smidiga hemleveranser och generösa öppettider!

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är öppettiderna för Bauhaus i Sundsvall?

Bauhaus i Sundsvall har öppet från 10:00 till 18:00 på vardagar. Det är bra att känna till öppettiderna för att planera ditt besök på Bauhaus i Sundsvall.

Var ligger närmaste Bauhaus-butik?

Närmaste Bauhaus-butik ligger i Bromma, Stockholm. Det kan vara bra att veta var den närmaste butiken finns om du behöver köpa byggmaterial eller andra produkter från Bauhaus.

Kan jag få hemleverans från Bauhaus?

Ja, Bauhaus erbjuder hemleverans för de produkter du köper i deras butiker eller online. Att kunna få hemleverans är bekvämt och sparar tid när du handlar på Bauhaus.

Vad är öppettiderna för Bauhaus i Mora?

Bauhaus i Mora har öppet från 10:00 till 18:00 på vardagar. Genom att känna till öppettiderna för Bauhaus i Mora kan du planera ditt besök bättre.

Hur kan jag kontakta Bauhaus i Bromma?

Du kan kontakta Bauhaus i Bromma genom att ringa dem på telefonnummer 08-123456 eller genom att skicka ett mejl till bromma@bauhaus.se. Om du har frågor eller behöver komma i kontakt med Bauhaus i Bromma är det bra att veta hur du kan nå dem.

Kan jag beställa online och hämta i en Bauhaus-butik?

Ja, du kan beställa produkter online och välja att hämta dem i en Bauhaus-butik nära dig. Att kunna beställa online och hämta i en butik är praktiskt om du vill spara tid och undvika köer.

Har Bauhaus i Sundsvall en utställning med trädgårdsmöbler?

Ja, Bauhaus i Sundsvall har en utställning med ett brett utbud av trädgårdsmöbler. Om du är intresserad av att köpa trädgårdsmöbler är det bra att veta att Bauhaus i Sundsvall har en utställning där du kan se olika modeller och stilar.

Kan jag få hjälp med att välja rätt färg på Bauhaus i Mora?

Ja, Bauhaus i Mora har kunnig personal som kan hjälpa dig att välja rätt färg och ge dig råd och tips. Att kunna få experthjälp när du väljer färg är värdefullt för att få bästa möjliga resultat.

Vilka produkter finns på Bauhaus för inomhusrenovering?

På Bauhaus hittar du ett brett sortiment av produkter för inomhusrenovering, inklusive färg, tapeter, golv och verktyg. För att veta vilka produkter du kan hitta på Bauhaus för inomhusrenovering är det bra att få en överblick över deras sortiment.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Bauhaus i Bromma?

Ja, det finns parkeringsmöjligheter vid Bauhaus i Bromma för att göra ditt besök bekvämt och enkelt. Att veta om det finns parkeringsmöjligheter är viktigt för att planera ditt besök och undvika onödig stress.

Artiklen Bauhaus: Hemleverans, Öppettider i Mora, Sundsvall och Bromma har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 43 anmeldelser